Ajankohtaista

Takaisin

Ebban TJ Åsa Björkman vastaa hänelle esitettyihin kysymyksiin

Mikä on Ebba?
– Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy on Pietarsaaren kaupungin kokonaan omistama kiinteistöosakeyhtiö. Ebba omistaa vuokra-asuntokiinteistöjä sekä kerros- että rivitaloissa eri puolilla kaupunkia. Ebba omistaa myös kiinteistöjä erilaisia julkisia palveluita varten (erityistarpeisiin soveltuvia ryhmäasuntoja).

Kenelle Ebban asunnot sopivat?
– Niin nuorille kuin vanhoille kaikissa elämäntilanteissa, sekä pidempään että lyhyempään asumiseen. Ebbalta löytyy kaikkea tehokkaista yksiöistä tilaviin neljän huoneen asuntoihin. Löytyy myös liikuntarajoitteisille soveltuvia asuntoja. Vuokratyövoimaa käyttäville yrityksille tarjotaan lisäksi kalustettuja ja täysin varusteltuja asuntoja.

Kuinka monta asuntoa Ebballa on tänä päivänä?
– Ebballa on tänä päivänä 548 normaalia vuokra-asuntoa ja 110 asuntoa kiinteistöissä, jotka soveltuvat erilaisten julkisten palveluiden tarpeisiin.

Viime kesänä Ebba sai uuden ulkoasun kotisivujen uudistuksen myötä. Mikä on ajatus visuaalisen uudistuksen takana?
– Kotisivut ovat yksi osa Ebban tavaramerkin tunnetuksi tekemistä. Yhteyden ottaminen meihin on oltava helppoa, ja selkeät ja responsiiviset kotisivut ovat tärkeä apuväline. Uudet kotisivut ovat asiakaspalvelu- ja tiedotuskanava ja ne täydentävät perinteistä viestintäämme vuokralaisten kanssa. Kotisivut tarjoavat myös täysin uuden ulottuvuuden, jossa maantieteelliset etäisyydet ja aukioloajat eivät rajoita Ebban vuokra-asunnon hakemista. Kotisivuillamme avaamme pian toiminnon, josta näkee mitkä asunnot ovat vapaina – tätä odotamme kovasti!

Mikä on sinun visiosi Ebballe? Millaisena näet Ebban tulevaisuuden?
– Ebban on oltava luotettava ja oikeudenmukainen vuokranantaja, joka vastaa vuokra-asuntojen tarpeeseen tasapainotetulla vuokratasolla. Juuri nyt suunnittelemme aktiivisesti uusia seniorien tarpeisiin sopivia esteettömiä asuntoja Pietarsaaren keskustaan. Tänä vuonna Ebba on myös vauhdittanut kiinteistöjen kunnostusta. Ebba haluaa olla mukana kasvattamassa Pietarsaaren vetovoimaa asuinpaikkana ja helpottamassa muuttoa Pietarsaareen. Näen myös, että Ebballa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa yhteiskunnalliseen kehitykseen vastaamalla julkisten palveluiden asuntojen tarpeeseen.

Kenen puoleen pitää kääntyä, jos haluaa vuokrata asunnon Ebbalta?
– Ebballa on Pietarsaaressa sopimus Realia Kiinteistöpalveluiden kanssa, joka hoitaa päivittäisen asiakaspalvelun asuntovuokrauksen ja isännöintipalveluiden kautta. Asuntovuokrauksen puhelinnumero on 010 228 8180. Käyntiosoite on Kanavapuistikko 14. Asuntovuokraukseen voi olla yhteydessä myös kotisivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.