Ajankohtaista

Takaisin

Ennaltaehkäise vesivahingot

Ylivoimaisesti yleisimmät ja kalleimmat vahingot kiinteistöissä ovat vesivahingot. Keittiön yleisin vesivahinko on vuotava tiskikone, jääkaappi tai pakastin ja tiskialtaan alla oleva vuoto. Ilmoita kiinteistöpäivystykseen, jos epäilet, että jääkaappi tai pakastin vuotaa.
Tiskikoneen asennukseen tarvitaan ensin kirjallinen lupa Ebbalta.
Valtuutetun ammattilaisen tulee tehdä asennus. Tarkista tiskialtaan alusta silloin tällöin varmistaaksesi, että kaikki on kuten pitää. Erittäin suuria vahinkoja syntyy, jos putket jäätyvät sen seurauksena, että ikkunat tai ovet on jätetty auki. Kylminä vuodenaikoina ovia ja ikkunoita ei saa jättää auki.

Kylpyhuoneen vesivahingot voidaan estää:

  • Puhdistamalla lattiakaivo säännöllisesti.
  • Jättää tekemättä reikiä kylpyhuoneen seiniin. Jos tarvitset lisää koukkuja ja pidikkeitä, ota yhteys Ebban asiakaspalveluun
  • Ilmoita kiinteistöpäivystykseen, jos hanat, viemärit tai wc-pönttö vuotavat.

Vuokralaisen aiheuttamat vesivahingot johtavat korvausvelvollisuuteen.