Ajankohtaista

Takaisin

Aiesopimus Kårkullan Kuntayhtymän kanssa

Aiesopimus Kårkullan kuntayhtymän kanssa
Kiinteistö Oy Ebba on solminut aiesopimuksen Kårkullan kuntayhtymän kanssa. Sopimuksessa määritellään osapuolten yhteinen tavoite, jonka mukaan Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy toimii rakennuttajana ja vuokranantajana Kårkullan kuntayhtymän uudisrakennukselle, joka rakennetaan Kårkulla Intek -palveluyksikön päivätoimintaa varten.

Uudisrakennuksen paikkana on Pohjanlahdentie 35–37 Pietarsaaressa. Tontilla sijaitsee nykyään mm. kaupungin puusepänverstas pitkäaikaistyöttömiä varten. Kiinteistöjen tilojen kaikki nykyiset vuokralaiset saavat jatkaa vuokrasuhdettaan Ebban kanssa ilman muutoksia.

Uudisrakennus suunnitellaan sisääntuloväylän eteläpuolelle, minkä johdosta tontilla oleva käytöstä poistettu höyläämö puretaan.