Ajankohtaista

Takaisin

Ebba ja Optima tekevät yhteistyötä rakennusprojektissa Timoteintiellä

Kiinteistö Oy Ebba rakentaa yhdessä Optima samkommunin kanssa 14 vuokra-asuntoa Timoteintie 4:ään Pietarsaaressa.

Rivitalon suunnittelee NK project Pietarsaaresta.

Uudisrakennus koostuu 7 taloryhmästä ja yhteensä 14 asunnosta. Asunnot ovat kooltaan 44-77 m2 ja koostuvat asunnoista joissa on yhdestä kolmeen makuuhuonetta. Asunnot rakennetaan yhdessä tasossa ja autokatos on asunnon yhteydessä.

– Ensisijaisesti on kysymys rekrytointiasunnoista joissa on määräaikainen vuokrasopimus, jotta voisimme vastata työmarkkinoiden tarpeisiin, kertoo Ebban toimitusjohtaja Åsa Björkman. Jos saa työpaikan paikkakunnalta, sinun pitäisi huolettomasti ja nopeasti pystyä vuokraamaan nykyaikainen koti, Åsa jatkaa.

– Hanke toteutetaan opetusprojektina ja etenee vaiheittain: kokonaisuudessaan rakennusprojekti kestää noin viisi vuotta. Optimalle järjestely on paras mahdollinen, koska aikataulu ei luo paineita. Odotamme innolla yhteistyötä, kertoo Optima samkommunin johtaja Max Gripenberg.

Edellyttäen että rakennuslupa myönnetään, alkaa rakentaminen syksyllä. Neljä ensimmäistä asuntoa ovat valmiita toukokuussa 2022.

Lisätietoja antaa:
Åsa Björkman, TJ, Fastighets Ab Ebba Kiinteistö
Puh: +358 447 766 225
S-posti: asa.bjorkman@ebbafastigheter.fi

Max Gripenberg, johtaja, Optima samkommun
Puh: +358 447 215 229
S-posti: max.gripenberg@optimaedu.fi