Ajankohtaista

Takaisin

Asukkaan haastattelu: Josefin viihtyy erinomaisesti kodikkaassa Skatan kaksiossaan

Josefin on aina unelmoinut Skatassa asumisesta. Nyt hän asuu juuri siellä erään Ebban vuokra-asunnon ansiosta, joka oli vapaana juuri silloin, kun hän sitä eniten tarvitsi!

– Ebban asunnot näyttivät kauniilta ja hyvin suunnitelluilta, ja minulla oli onni saada juuri tämä, Josefin iloitsee katsellessaan 42-neliöistä asuntoaan, jonka hän vuokrasi muutama kuukausi sitten.

Josefin varttui Vaasassa, mutta päätti muuttaa Pietarsaareen saatuaan työpaikan Local Agency -mainostoimistosta.

Pohjakerroksessa sijaitseva asunto on valoisa ja tilava, vaikka se koostuu vain kahdesta huoneesta ja keittiöstä. Se on sisustettu kodikkaasti yhteensopivilla kalusteilla sekä harmonisilla väreillä, ja olohuoneessa roikkuu tauluja, jotka Josefin on valinnut huolella.

– Viihdyn parhaiten täällä olohuoneessa, nyt kun sain ripustettua taulut seinille. Tähän ikkunan alle olen tehnyt pienen kasvinurkkauksen, jota ajattelin kasvattaa ajan myötä. Suosikkejani ovat nämä norsunkorvat, koska ne ovat niin söpöjä!

Josefin selventää, ettei hän itse omista näin paljon huonekaluja. Siksi oli onnenpotku, että asunnon sai vuokrata osittain kalustettuna. Muun muassa keittiönpöytä tuoleineen, sohva sekä iso sänky olivat valmiiksi paikoillaan hänen muuttaessaan asuntoon.

– Periaatteessa ei tarvinnut kuin muuttaa, mikä sopi elämäntilanteeseeni täydellisesti, Josefin sanoo.

Mikä on parasta tässä asunnossa ja siinä, että se sijaitsee juuri Skatassa?

– Että se sijaitsee kävelymatkan päässä niin töistä kuin keskustasta. Tykkään myös kävellä naapurustossa ja katsella kaikkia muita kodikkaita taloja ja pihoja.

Josefin, joka tänä kirpeänä syyskuun päivänä työskentelee kotoa käsin, palaa töihin tietokoneensa ääreen auringonvalon paistaessa sisään olohuoneen ikkunasta. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Josefin olisi kotiutunut Skatan kaksioonsa.

– Ei, tällä hetkellä minulla ei ole aikomustakaan muuttaa pois, vaan aion vain nauttia asumisesta näin, Josefin sanoo hymyillen.

Oletko kiinnostunut vuokraamaan asunnon Ebban kautta? Tällä hetkellä vuokra-asuntojen kysyntä on suurta, mutta asuntotilanne voi muuttua nopeasti. Pidä silmällä tätä sivuamme:

Vapaat asunnot