Ajankohtaista

Takaisin

Asumisneuvoja Satu on vuoden oppisopimusopiskelija 2022

Satu Benssammoude työskentelee asumisneuvojanamme, mutta viimeisen kahden vuoden aikana hän on myös suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon oppisopimuksella meillä Ebba Kiinteistö Oy:ssä. Suomen Oppisopimusosaajat ry valitsi hänet myös vuoden oppisopimusopiskelijaksi syyskuussa järjestetyllä valtakunnallisella oppisopimusviikolla. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia Sadun saamasta tunnustuksesta!

Kun palkkasimme Sadun, toivoimme, että hän suorittaisi isännöitsijän koulutuksen syventääkseen ymmärrystään vuokranantajan ja vuokralaisen velvollisuuksista. Hän itse uskoo, että opinnot ovat antaneet hänelle paremman käsityksen kiinteistöalasta ja auttaneet häntä toimimaan neutraalimmin asumisneuvojan ammatissaan.

Asumisneuvojan tehtävänä on kuunnella ja keskustella asumiseen liittyvistä haasteista vuokralaisen kanssa esimerkiksi itsenäisen asumisen tukemiseksi. Hyvät suhteet naapureihin ja vuokranantajaan ovat edellytys toimivalle asumiselle, ja asumisneuvoja voi olla tässä asiassa avuksi.

Isännöitsijän koulutus keskittyy vuokra-asuntoalan organisointiin ja johtamiseen, ja samalla opiskelija oppii hallitsemaan useita työhön liittyviä osa-alueita, kuten hallintoa, taloutta ja lakia. Viime vuosien opinnot ja kokemus ovat kehittäneet Sadusta tarvitsemamme taitavan sillanrakentajan vuokranantajien ja vuokralaisten välille voidaksemme auttaa asumisongelmista kärsiviä henkilöitä.

Palkinnon jakaa OPSO – Suomen Oppisopimusosaajat ry palkinnonjakogaalassa Joensuussa 16. marraskuuta.

Vieraile sosiaalisen median kanavillamme nähdäksesi, miten huomioimme palkinnon ja tutustuaksesi Sadun haastatteluihin asumisongelmiin liittyen.

 

Jos tarvitset apua vuokra-asuntoon liittyvissä ongelmissa ja pulmissa, ota yhteyttä:

Satu Benssammoude
+358 44 491 0004
satu.benssammoude@ebbafastigheter.fi