Ajankohtaista

Takaisin
Hae asuntoa

Nyt on saatavilla muuttovalmiita rekrytointiasuntoja ja citypesiä

Talven ja kevään aikana Ebba Kiinteistöt saa valmiiksi Pietarsaareen yhä useampia asuntoja työntekijöille ja työnantajille. Jo nyt on saatavilla muuttovalmiita rekrytointiasuntoja, jotka sijaitsevat Majaniemessä osoitteessa Timoteintie 4, ja citypesiä osoitteessa Alholminkatu 45. Näiden asuntoinvestointien myötä Ebba on kehittänyt kiinteistöhankkeita, jotka tukevat etenkin kaupungin elinkeinoelämää ja auttavat houkuttelemaan kaupunkiin työvoimaa.

Citypesä – väliaikaisia asuntoja vuokratyövoimalle

Citypesä on 20–30 asunnosta koostuva asuntokompleksi, joka rakennetaan paikalle, jossa sijaitsi aiemmin Jakolosa C -kerrostalo. Asuntoja vuokrataan suoraan työntekijöille tai yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti sopivaa majoitusta esimerkiksi tilapäiselle vuokratyövoimalleen. Tavoitteena on helpottaa Pietarsaaren yritysten palkkaamien työntekijöiden, konsulttien ja erityisosaajien majoittamista, jotka vierailevat kaupungissa.

Uudet asunnot rakennetaan aivan alusta asti ja kalustetaan sekä varustellaan tarpeen mukaan niin lyhyempään kuin pidempiaikaiseen vierailuun. Tänne rakennetaan kaksioita ja kolmioita keskustan ja Alholman työpaikkojen läheisyyteen.

Timoteintie – rekrytointiasuntoja uusille kaupunkiin muuttaville työntekijöille

Niin kutsutut rekrytointiasunnot ovat täysin uusi konsepti, joka syntyi seudun yritysten todettua, että työntekijöiden on vaikea löytää täältä vuokra-asuntoja. Uuden konseptin myötä Ebba toivoo pystyvänsä vastaamaan paremmin asuntojen tarpeeseen. Rekrytointiasunnot koostuvat 7 paritalosta, joissa on yhteensä 14 asuntoa.

Asunnot ovat tyylikkäitä, nykyaikaisia ja valoisia, ja niiden sijainti on erinomainen. Ydinkeskusta on vain kilometrin päässä, kauppa nurkan takana ja koulu, päiväkoti sekä luonnonkaunis ympäristö lähellä.

Rekrytointiasunnot ovat helppo ratkaisu uusille työntekijöille, jotka haluavat muuttaa Pietarsaareen. Asunnot voidaan vuokrata kalustettuina, jolloin yritykset voivat helposti ja nopeasti tarjota majoituksen kauempaa tuleville työntekijöille.

Asuntohakemus

Timoteintien asunnon vuokraaminen vaatii Pietarsaareen allekirjoitetun työsopimuksen. Sekä lyhyempien että pidempien määräaikaisten vuokrasopimusten tekeminen on mahdollista, ja niiden kesto on korkeintaan 2 vuotta.

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan citypesän tai asunnon Timoteintieltä, voit jättää asuntohakemuksen vasemmalla olevasta hakulinkistä.