Ajankohtaista

Takaisin

KOY Ebba etsii uutta toimitusjohtajaa

Fastighets Ab Ebba Kiinteistö Oy etsii visionääristä yhteiskunnan kehittäjää, joka haluaa johtaa Pietarsaaren vuokra-asumisen kehitystä. Etsimme nyt hakijoita, joilla on johtamistaitoja, motivaatiota ja tarvittavaa asiantuntemusta.

Ainutlaatuinen paikka

Pietarsaari ei ole mikä tahansa kaupunki. Se on monikielinen kaupunki, jolla on rikas historia, monipuolinen ja kansainvälinen liike-elämä ja jatkuva tarve uusille työntekijöille. Nämä ainutlaatuiset piirteet näkyvät myös Ebban työssä – aina vuokralaisten kanssa käytävästä vuoropuhelusta sekä tiiviistä yhteistyöstä rakennusyritysten kanssa innovatiivisiin hankesuunnitelmiin.

Ebba palvelee kaikkia Pietarsaaren asukkaita, niin nuoria kuin vanhoja sekä syntyperäisiä ja tänne muuttaneita. Työ Ebban toimitusjohtajana tarkoittaa siis aktiivista roolia organisaation tavoitteen toteuttamisessa: olla koko kaupungin kiinteistöyhtiö. Vuokraamme, suunnittelemme, kunnostamme ja rakennamme vuokra-asuntoja väestölle ja erityisryhmille; lyhyesti sanottuna tarjoamme kaikkea, mitä kaupungin asukkaat tarvitsevat.

Toimitusjohtajana olet vastuussa Ebban toimiston päivittäisestä työstä ja yleisestä tavoitteestamme vastata kaupungin vuokra-asuntojen tarpeeseen. Tehtävä on avainrooli, joka vaatii paljon, mutta antaa sitäkin enemmän. Se on työ, jossa usko, toivo ja rakkaus vievät pitkälle: usko organisaation tavoitteisiin, toivo ja visio tulevaisuudesta sekä aimo annos rakkautta Pietarsaarta kohtaan.

Ammatillinen osaaminen ja ominaisuudet

Vaikka Ebban toimitusjohtajan tehtävää voidaan muokata jossain määrin henkilökohtaisten vahvuuksiesi mukaan, tietyt ammatilliset vaatimukset ovat ratkaisevia tehtävässä menestymiselle. Sinulla tulee olla:

• kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto
• erinomainen kielitaito ainakin suomen ja ruotsin kielessä
• kokemusta projektijohtamisesta.

Muodollisten pätevyysvaatimusten lisäksi sinun tulee olla määrätietoinen ja valmis etsimään uusia ratkaisuja aina, kun hanke tai tilanne sitä vaatii.

Työtehtävät ja vastuualueet

Ebban organisaatio elää ja jatkaa kasvuaan tulevina vuosina. Odotettavissa oleva henkilöstön määrän kasvu tarkoittaa, että toimitusjohtajamme on kyettävä hoitamaan muun muassa erilaisia henkilöstöasioita. Etsimme tämän vuoksi henkilöä, joka pystyy johtamaan varmasti ja asiantuntevasti organisaatiota, jossa tulee olemaan lähiaikoina noin 10 työntekijää.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

• yhtiön taloudesta vastaaminen ja raportointi
• projektinhallinta ja työnjohto
• henkilöstöön liittyvät asiat
• strategiatyö ja aktiivinen yhteiskunnan kehittäminen
• Ebbaan vaikuttavien asuntopoliittisten päätösten täytäntöönpano.

Hae tehtävää!

Jos haluat palvella Pietarsaaren nykyisiä ja tulevia asukkaita avarakatseisilla visioilla sekä aktiivisella ja tarkkanäköisellä johtajuudella, tämä on erinomainen mahdollisuus.

Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen owe@sjolund.fi sunnuntaihin 22. lokakuuta klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ebban puheenjohtaja Owe Sjölund, puh. 040 066 6202 tai owe@sjolund.fi.